Media stukje over de HertogJan verkiezing

By: Shui-Chong Fu

15 maart 2013

0 Comments

Categories:

Allemaal nog ff snel stemmen!

 

’t Dijkje naar finale Vriendenkring Hertog Jan
Laatste update: 14 maart 2013 om 9:06

LEIDENĀ – Pool, Darts & Sports Bar ’t Dijkje, Hoge Rijndijk 34, is door Hertog Jan geselecteerd als finalist in de verkiezing Vriendenkring Hertog Jan vanwege zijn volledige toewijding en passie voor een optimale bierbeleving voor de klant.

Sinds 2009 strijden de leden van de Vriendenkring om de eervolle titel Vriendenkring Hertog Jan-horecagelegenheid van het jaar. Wie weet zich op het gebied van gastvrijheid, uitstraling en bierbehandeling extra te onderscheiden van alle collega’s? Op basis van onder andere mystery visits ontstaat een lijst van in principe tien genomineerden. Vervolgens gaat een jury van horecaprofessionals op stap om de finalisten nog eens anoniem te bezoeken. Tijdens de Vriendenkringdag worden de winnaar, nummer twee en drie bekend gemaakt. Naast de eer ontvangt de winnaar de Zilveren Afschuimer, een volledig verzorgd bezoek met het medewerkersteam aan de brouwerij in Arcen.

 

Dit jaar zijn er twee titels te behalen: de vakjury- en publieksprijs. Deze prijzen zijn onafhankelijk van elkaar te behalen. De winnaars worden tijdens de Vriendenkringdag op 9 april op het podium geroepen. Anders dan voorgaande jaren tellen de publieksstemmen niet mee bij het bepalen van de vakjury winnaar. Dit jaar baseren ze zich op de mystery visit score 2012. De Top 10 kan in maart een bezoek van de vakjury verwachten. Deze bepalen dan welke horecagelegenheid met de hoogste eer gaat strijken. Dit jaar strijden de Hertog Jan-horecagelegenheden die vertegenwoordigd zijn in Vriendenkring Hertog Jan, ook nog om de Publieksprijs 2013. De horecagelegenheid met de meeste stemmen wint deze prijs.

Hier vind je het bericht: http://www.nieuwsvanhier.nl/bericht.php?bericht_id=18364#.UUL8eTe6V8E

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*