Vriendenkring Hertog Jan Lokaliteit van het Jaar verkiezing van start….stem ook!

By: Shui-Chong Fu

26 februari 2013

0 Comments

Categories:

Dit jaar zijn er twee titels te behalen: de vakjuryprijs en de publieksprijs. De prijzen zijn onafhankelijk van elkaar te behalen. De winnaars roepen wij tijdens de Vriendenkringdag op 9 april op het podium.

Vakjuryprijs.

Anders dan voorgaande jaren tellen de publieksstemmen niet mee bij het bepalen van de vakjury winnaar. Dit jaar baseren we ons op de mystery visit score 2012*. De TOP 10 bestaat dit jaar uit 11 lokaliteteiten omdat er meerdere lokaliteiten met een gelijk aantal punten eindigden.

’t Dijkje haalde een score van maar liefst 96%!!!

De vakjuryprijs: het ‘gouden fust’ hoogstpersoonlijk door Gerard aangeslagen in uw café en een (foto)reportage in Misset Horeca.

 

De genomineerden:

Pool & Sportsbar ’t Dijkje, Leiden
Café De Hertog Jan Proeverij, Arcen
Café De Dikke, Leusden
The Old Pal, Zoetermeer
Boschzicht, Echten
Eetcafé De Zevende Hemel, Oud Bijerland
De Schone Lei, Rotterdam
Brasserij de Berg, Nieuwerkerk a/d IJssel
Café Bar De Jutter, De Koog
Eetcafé Restaurant De Bastaard, Kampen
Taveerne Tivoli, Raalte

 

Publieksprijs.

De horecazaak met de meeste stemmen verdient de publieksprijs. Er kan via sms en de website www.hertogjan.nl gestemd worden. Ook kunnen uw vrienden dit jaar via Facebook laten weten dat ze op uw café gestemd hebben en hun vrienden oproepen ook te stemmen.

De publieksprijs: een geheel verzorgd bezoek aan de Hertog Jan brouwerij inclusief lunch en borrel voor 20 personen.** Tevens maken uw gasten die stemmen kans op een bezoek aan de brouwerij.

Stemmen kan vanaf 1 Maart op: www.hertogjan.nl

 

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*